Patpong i Bangkok

Patpong är ett av världens mest ö-kända Red Light District. Det består av två parallella sidogator mellan Silom Road och Surawongse Road. På gatorna hittar man mer än 100 neonskyltar till olika strippbarer som erbjuder både den ena showen efter den andra. Ett vanligt erbjudande man som turist kan få när man strosar på gatan är ”Ping-Pong Show?” Läs på och ta er en rejäl funderare innan ni bestämmer er för att titta på showen. Andra shower som barerna erbjuder är bland annat poledancing och ladyboy-shower.

Kvällsmarknad i Patpong.För många män som besöker Patpong betyder stället ”vuxet”. För kvinnor och barn betyder Patpong marknad och shopping. På kvällen reser sig marknadsstånden längs med gatorna med allt som vi turister vill/brukar köpa. Och det är mycket tack vare denna kvällsmarknad som området kring Patpong har fått en något mjukare jargong än tidigare. På natten vimlar det av turister och backpackers som är ute efter billig shopping. Somliga är säkert nyfikna på vad barerna har att erbjuda också…

En del turister berättar att de har blivit lurade vid sina besök på Patpong och de olika barerna. De har fått erbjudande om att kolla på de olika showerna gratis om de bara köper en drink av värdinnan. När de sedan vill lämna stället har de ändå slutat med en saftig räkning på flera tusen bath. Och då är det bara att le, se glad ut och betala.

Leave a Reply