Ladyboy-show i Bangkok

Katoyer har de flesta nog hört talas om när man hör något om Thailand. En Katoy är helt enkelt en man som gjort om sig till kvinna – en transvestit. Thailands Katoyer är några av de vackraste mest övertygande transvestiterna i världen. De är också de mest accepterade och det thailändska samhället är väldigt tolerant och omfamnar katoyerna med glädje. En del familjer anser även att katoyer sprider lycka och glädje till dem.

De flesta Katoyer har opererat bröstimplantat men sparar sin ”manlighet”. Vissa shower tillåter inte att de uppträder om de har opererat sin ”manlighet” också – de anser då att de inte är några Ladyboys längre.

En Ladyboy-show är en form av Cabaret som är väldigt populär i Thailand och Bangkok. Cabareten visar på det allra bästa från den kvinnliga personligheten, från hollywood glamour och discodiva till mytiska varelser och legender av orienten. Artisterna som är väldigt fascinerande och högt konstnärliga trollbinder publiken med sin charm, unika kreativitet och felfria kvinnliga imitation. En Ladyboy-show utlovar en kväll med polerad och rolig underhållning för hela familjen.

Leave a Reply