Dream World

Dream World i Bangkok

Dream World i Bangkok är som Thailands eget Disneyland. Dream World är uppdelad i olika mindre parker så som, Dream Garden, Fantasy land och Äventyrslandet. Det finns bergochdalbanor, en hemsökt herrgård, radiostyrda bilar och en stor Vikinga båt bara för att nämna några av attraktionerna i Äventyrslandet. I fantasilandet kan barnen klättra upp till jättens hus med hjälp av en stor bönstjälk, titta in hos Törnrosa i hennes slott, eller se på Askungens vagn som förvandlades från en pumpa.

I äventyrslandet kan man åka runt med ett litet tåg för att få bästa översikt, testa sina körkunskaper på go-kartbanan, eller varför inte åka släde och bygga en stor snögubbe av snön i Snow Land. Det är iaf den största höjdpunkten för thailändska barn.
Varje dag arrangeras det även en parad, där barnen får träffa sina favorit seriefigurer, och en Hollywood Action show med fantastiska effekter.

Dream World hittar man 10 minuter norr om Don Muang flygplatsen. Den gamla flygplatsen alltså. Öppettiderna till parken är 10.00-17.00 varje dag. Runt 1000 baht får man räkna med att det kostar och då brukar det inkludera transfer till och från hotellet där man bor, entré till Snow Land och lunch.

Leave a Reply